OELALA: Dit zijn de knappe vrouwen & vriendinnen van de oranjespelers!
Zie ook:
Delen

OELALA: Dit zijn de knappe vrouwen & vriendinnen van de oranjespelers!

Achter al die Oranjespelers zitten natuurlijk ook beeldschone voetbaldames. Wij zetten graag de prachtige vrouwen en vriendinnen van de Nederlandse sterspelers op een rij.

Candy-Rae Blind

Daley Blind is al jaren samen met Candy-Rae Fleur. In juni 2018 ging de Oranje-speler voor Candy-Rae op zijn knieën en een jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje. Ook hebben ze twee prachtige kinderen Lowen Dace en Lemae Lourdes Fiore.

https://www.instagram.com/p/Cdc_MmLtt2g/?utm_source=ig_web_copy_link

AnneKee Molenaar

Matthijs de Ligt is al een lange gelukkig met het Nederlandse model AnneKee Molenaar. Deze prachtige blondine leeft haar hele leven al in de voetbalwereld. AnneKee is namelijk de dochter van oud-voetballer en advocaat Keje Molenaar, die ook een aantal jaar op hoog niveau heeft gevoetbald.

https://www.instagram.com/p/ChpcaUIMbG2/?utm_source=ig_web_copy_link

Kaylee Ramman

Kaylee Ramman is de vrouw van voetballer Nathan Aké. Naast haar prachtige uiterlijk heeft de beauty ook nog eens de brains. Ze studeerde namelijk aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tegenwoordig is ze mede-eigenaar van een duurzaam sieradenmerk en is ook mede-eigenaar van een bikinimerk. Een echte modevrouw dus!

https://www.instagram.com/p/CfMnV2GrLDN/?utm_source=ig_web_copy_link

Noa van der Bij

Achter elke grote man, staat een sterke vrouw. Zo ook de vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij. Deze bloedmooie vrouw heeft een HBO-studie afgerond en is op dit moment werkzaam als junior booker bij Cachet Models.

https://www.instagram.com/p/CfoqXBosbfU/?utm_source=ig_web_copy_link

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is de verloofde van Frenkie de Jong. Frenkie en Mikky zijn al bij elkaar sinds hun tienerjaren. Mikky heeft haar eigen kledinglijn gelanceerd, genaamd MIKKY KI. Ook is ze erg actief op Instagram, waar ze ruim 1,5 miljoen volgers heeft.

https://www.instagram.com/p/Ck-dCRrIbGA/?utm_source=ig_web_copy_link

Rike Nooitgedagt

De vrouw van Virgil van Dijk is Rike Nooitgedagt. Ook dit is een echte voetbaldame, en trouwens ook een voetbalmoeder. Het koppel heeft samen namelijk twee prachtige dochters. Een echte voetbalfamilie!

https://www.instagram.com/p/B5nls1Zlkkm/?utm_source=ig_web_copy_link

Laura Benschop

Laura Benschop is de vriendin van Davy Klaasen. Ze studeerde criminologie in Canada, komt net als haar vriend uit Hilversum en is ook nog model. Zo deed ze mee aan de Miss Nederland-verkiezing in 2017.

https://www.instagram.com/p/CYLlxFms1jp/?utm_source=ig_web_copy_link

Lianen van Zutven

Luuk de Jong is al een aantal jaar samen met zijn vriendin Lizanne van Zutven. Het stel verwelkomde begin dit jaar hun eerste kindje samen, zoontje Cody. Hoewel de twee hun relatie grotendeels (of bijna volledig) privé houden, zijn er op Instagram een paar leuke, oude kiekjes van ze te vinden.

https://www.instagram.com/p/BFZabxDoykz/?utm_source=ig_web_copy_link

Jaimy Kenswiel

Denzel Dumfries en Jaimy zijn al sinds 2015 samen. De twee leerde elkaar kennen in Rotterdam toen Denzel bij de voetbalclub Sparta speelde. Jaime is de oprichter van een webshop waar mannen- en vrouwenkleding wordt verkocht én ze is stylist en party planner.

https://www.instagram.com/p/CLRiCZPhncf/?utm_source=ig_web_copy_link

Delen