davy klaassen banner
Zie ook:
Delen

WAUW: Davy Klaassen deelt prachtige huwelijksfoto’s

Davy Klaassen deelt liefdevolle foto's van zijn speciale dag.

Davy Klaassen

Davy Klaassen, een Nederlandse voetballer, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd dankzij zijn talent en toewijding aan het spel. Als dynamische middenvelder heeft hij op topniveau gespeeld voor clubs in Nederland en daarbuiten. Davy staat niet alleen bekend om zijn prestaties op het veld, maar ook om zijn liefdevolle relatie met Laura Benschop.

Liefdesverhaal

Het duo begon hun liefdesverhaal al op de middelbare school, waar ze kort iets met elkaar hadden. Hoewel de vonk toen niet direct oversloeg, bloeide hun relatie later op en zijn ze nu al zo’n zeven jaar onafscheidelijk. Het knappe koppel deelt af en toe een glimp van hun liefde met ons, want Laura plaatst regelmatig schattige kiekjes van haar en Davy samen.

Huwelijk

Tijdens het Paasweekend voegden de Oranjespeler en zijn vrouw een extra dosis romantiek toe door elkaar het jawoord te geven. “Onze burgerlijke bruiloft “, delen ze met een reeks liefdevolle kiekjes van hun speciale dag. Het paar koos duidelijk voor een intieme ceremonie en nodigde slechts een select gezelschap uit om het moment met hen te delen. Je ziet de prachtige foto’s hier.

Bron en Beeld: Instagram Davy Klaassen en Laura Benschop

Delen