100%NL Magazine Dieter Troubleyn
Delen

Dit weekend loop je tussen de dinosauriërs in Ziggodome!

Acteur Dieter Troubleyn verruilt dit weekend de jaren 70 en 80 van Mamma Mia even in voor de levensechte dinosauriërs van zo’n 65 miljoen jaar geleden! In Ziggodome speelt hij de rol van paleontoloog Huxley en vertelt hij over het ontstaan en de evolutie van deze fantastische wezens uit de prehistorie. Walking with Dinosaurs volgt op de legendarische BBC reeks en telt veertig pagina’s sterke verhalen over een wonderbaarlijke wereld waarin enorme planteneters moesten vechten om te overleven tegen angstaanjagende roofdieren.

Raptors, de torosaurus, een brachiosaurus en uiteraard ook een gigantische T-Rex lopen voor z’n voeten, of is het eerder andersom? Het is reeds de derde keer dat de wereldtournee van dit arena-spektakel Nederland aandoet, sinds 2008.

Spektakel

Dieter werd toen door de Australisch/Britse productie opgemerkt tijdens Les Miserables in Carré waar hij Enjolras speelde. Omdat Dieter al die jaren ook in Brussel en Antwerpen het spektakel mocht leiden heeft hij al zo’n 40 voorstellingen op z’n teller staan, maar helemaal gewend aan die kolossale reptielen, raakt ie niet echt. “Je weet hoe de machines en de poppenspelers die beesten bedienen, maar alles ziet er zo echt uit, dat je onderbewustzijn zich constant in alarmfase bevindt: ‘loop voor je leven!“.

Lijkt het jou ook superleuk om tussen de dinosauriërs te lopen? Bestel dan snel je tickets hier! Wees er snel bij!

https://www.instagram.com/p/Bp7rPLqB7Qy/?utm_source=ig_web_copy_link

Beeld: Instagram, Youtube

Delen