Hittegolf of regen? Dit is de weersvoorspelling voor de rest van de zomer!
Delen

Hittegolf of regen? Dit is de weersvoorspelling voor de rest van de zomer!

Terwijl de winter soms wel eeuwig lijkt te duren, is de zomer altijd in een oogwenk weer voorbij. Het is alweer bijna augustus en dat betekent dat we nog maar een paar weekjes kunnen genieten van de zomer. En dat doen we natuurlijk het liefst met een heerlijk zonnetje! Wij zochten daarom even voor je uit wat voor weer we de aankomende weken kunnen verwachten.

De hittegolf komt deze week tot zijn einde. Voor veel mensen natuurlijk een hele opluchting; elke nacht badend in het zweet wakker worden vindt niemand prettig. Augustus begint heel regenachtig. Vanaf woensdag kunnen we namelijk veel buien verwachten en kan het zelfs gaan onweren.

Natuurlijk heerlijk voor de plantjes, maar die regen gaat ook snel vervelen. Als we de weerberichten moeten geloven, is de kans groot dat de temperaturen rond de 22 graden blijven hangen. Ook is de kans groot dat we eind augustus veel regen krijgen.

Gelukkig is er 60% kans op een heerlijke nazomer in september! Dat betekent minder regen, en zwoele zomeravonden. Daar worden wij héél blij van!

Bron: Weeronline | Beeld: iStock

Delen