Altijd al willen weten welk type kok jij bent? Test het hier!
Zie ook:
Delen

Altijd al willen weten welk type kok jij bent? Test het hier!

Terwijl de een houdt van uitgebreid koken, wacht de ander het liefst op de 'ping' van de magnetron. Maar welk type kok ben jij nou echt?

Welk type kok ben jij?

Elke kok is uniek en in de keuken hebben we allemaal onze eigen gewoontes en persoonlijkheid. Voordat je de juiste keukenapparatuur of indeling gaat kiezen, is het verstandig om te bedenken wat voor een kok je eigenlijk bent. Uit de test kunnen vier soorten koks komen namelijk: De kant en klare kok, De culinaire kok, De bourgondische kok en de hopeloze kok. Doe de test en maak kans op te gekke prijzen. Test: Kom erachter welk type kok jij bent! 

Welk apparatuur past bij welke kok?

Het uitzoeken van keukenapparatuur is een lastige bezigheid, maar wel heel leuk! Wij helpen je handje met welke apparatuur past bij welke kok.

1 De Kant en Klare Kok

Deze prachtige eilandkeuken kan natuurlijk net zo goed passen bij een culinaire kok maar toch is deze keuken uitgezocht voor het type kant-en klaar kok. Doordat deze keuken voorzien is van ingebouwde stroompunten kun je eenvoudig losse apparatuur aansluiten. Maar ook aan inbouwapparatuur ontbreekt het deze keuken aan niets. Met de luxe vaatwasser, combi-magnetron van Bauknecht ben je voorzien van al het gemak. Meer informatie vind je hier.

2. De Culinaire kok

Is geen recept te moeilijk? En wordt je uitgedaagd door verschillende kooktechnieken? Dan is deze bijzondere eiland keuken echt iets voor jou. Met de stoomoven kun je groenten perfect bereiden en met de Quva kun je in een handomdraai voedingswaren vacumeren. Sous vide koken wordt zo bijvoorbeeld heel erg makkelijk gemaakt. Daarnaast biedt het keukeneiland plaats voor jouw tafelgasten. Uitgebreid koken is dan extra gezellig. Meer informatie vind je hier.

3. De Bourgondische kok

Kan iedere maaltijd niet uitgebreid genoeg zijn? En kook je het liefste voor meerdere personen? Dan is een ruime en goed uitgeruste keuken wel heel erg fijn! Deze landelijke keuken met extra groot fornuis past daarom perfect bij een bourgondische kok. Ook aan opbergruimte is er in deze keuken geen gebrek. Hierdoor heb je genoeg plek voor losse keukenapparaten, voorraadpotten en ingrediënten. Meer informatie vind je hier.

4. De Hopeloze kok

Natuurlijk is niemand écht een hopeloze kok. Of je er nu weinig tijd voor hebt, of het niet heel erg leuk vindt. Met een aantal praktische keuken oplossingen wordt het koken al snel een stuk leuker en makkelijker. Deze ogenschijnlijk simpele keuken is bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien. En door de meest praktische indeling van de werkdriehoek (kookplaat – koelkast en spoelbak) kun je je gemakkelijk door de keuken bewegen en kost alles net even wat minder moeite. Meer informatie vind je hier.

Wij hopen je met bovenstaande informatie alvast te helpen en te inspireren! Op zoek naar meer inspiratie? Klik dan hier.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Keuken Kampioen.

Delen