100%NL Magazine Wendy van Dijk
Zie ook:
Delen

Binnenkijken bij het gigantische kasteel van Wendy van Dijk!

Een paar jaar geleden ging Eigen Huis en Tuin een kijkje nemen in het stulpje van Wendy van Dijk. Of nou ja, een stulpje mag je het zeker niet noemen… Het is namelijk een gigantisch en prachtig huis!

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is naast haar drukke tv-baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen! Met haar ex Xander de Buisonjé heeft ze zoon Sem van 19 jaar en met haar huidige partner Erland Galjaard heeft ze een 12-jarige dochter genaamd Lizzy.

Uit een eerder huwelijk heeft Erland nog twee dochters: Elena en Charlotte. Op Instagram deelt Wendy weleens een dierbare foto, van het hele gezin bij elkaar. Wat een mooi gezin hebben Erland en Wendy zo samen!

Kasteel

Wendy woont in het oude koetshuis van een nabijgelegen kasteel. Het heeft bijzondere gevels en een grote tuin. Bij binnenkomst kom je gelijk in de woonkamer terecht waar een grote bank staat inclusief openhaard. Volgens Wendy hebben ze werkelijk álles onder handen genomen.

De man van Wendy, Erland, heeft een passie voor tv maar ook muziek. In de woonkamer staat een grote piano en een draaitafel. Aan de muur hangen de foto’s van hun huwelijk op Ibiza. “Drie dagen lang stond in het teken van liefde. Ik kan het iedereen aanraden, trouwen” zegt Wendy.

Jammer genoeg houdt de tour door Wendy’s huis op bij de tuin en de woonkamer, maar die zagen er al prachtig uit!

Bron en Beeld: YouTube

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in tranen: 'Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart'
Wendy van Dijk in tranen: ‘Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart’
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk