100%NL Magazine wendy van dijk hond
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk deelt dierbare foto met drie generaties: ‘Hoe waardevol’

Op Instagram deelt Wendy van Dijk een dierbare foto met drie generaties.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is naast haar drukke tv-baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen! Met haar ex Xander de Buisonjé heeft ze zoon Sem van 19 jaar en met haar huidige partner Erland Galjaard heeft ze een 12-jarige dochter genaamd Lizzy.

Uit een eerder huwelijk heeft Erland nog twee dochters: Elena en Charlotte. Een hele tijd geleden vierde het hele gezin vakantie op Ibiza. Op Instagram deelde Wendy toen een dierbare foto, van het hele gezin bij elkaar. Wat een mooi gezin hebben Erland en Wendy zo samen!

Gezin

Wendy van Dijk heeft 1 broer: Mike. Ondanks dat de twee het allebei heel druk hebben, gaan de twee hartstikke goed met elkaar om. Met Nationale broer en zus-dag vorig jaar zette Wendy haar broer Mike in het zonnetje, met daarbij een vrolijke foto. Die foto zie je hier.

Al een hele tijd geleden overleed Wendy’s vader aan de gevolgen van kanker. Een groot gemis voor Wendy. Op Instagram schreef ze hier eens over: ‘Wat een geweldige band hadden we toch samen. Wat hielden we van elkaar.’

Drie generaties

Gelukkig voor Wendy heeft ze nog wel haar moeder, waar ze een ontzettende warme band mee heeft. Wendy’s moeder is heel erg betrokken bij haar leven en ziet haar kleinkinderen dus ook regelmatig. Op Instagram deelt Wendy een hele dierbare foto, met drie generaties.

Wendy: ‘Vroeger ging ik altijd met mijn mama op donderdagavond shoppen. Zo heerlijk was dat als kind. Nu zijn we met z’n drieën! Hoe waardevol!’

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk