Wendy van dijk is apetrots op haar nog altijd vitale mama!

Wendy van dijk is apetrots op haar nog altijd vitale mama!

Wendy is met haar familie op vakantie in Ibiza en ook haar moeder is gezellig mee. Vandaag deelde ze een hele mooie en zeldzame foto met haar lieve moeder.

Trotse Wendy

Wendy laat door middel van een bijzonder foto met haar moeder weten dat ze super trots is op haar moeder. Wendy schrijft het volgende: “Samen met mijn mama Tiny van Dijk, Je doet het allemaal maar even lieverd. 77 jaar sterk. Elke ochtend maak je een stevige wandeling en dat zet je voort hier in de vakantie. Elke ochtend om 7:30 een uur en een kwartier de pas erin! Je bent een voorbeeld voor ons allen.” Mooie woorden Wendy!

Sportieve genen

Wendy heeft haar sportieve genen duidelijk niet van een vreemde geërfd! Tiny, de moeder van Wendy wandelt iedere ochtend ruim een uur stevig door. Geweldig als je die motivatie nog hebt op een leeftijd van 77 jaar. Tiny is zeker een voorbeeld voor velen. Wendy is ook heel sportief en houdt zich de laatste jaren bezig met gezond eten en veel bewegen. Ze doet aan yoga, hardlopen en fietsen.

Ibiza

Wendy en de familie genieten van elkaar en de omgeving op het geliefde eiland Ibiza. Bekijk hier foto’s van de vakantie van Wendy en haar familie!

Bron en Beeld: Instagram