Wendy van Dijk deelt vreugde vanaf haar vakantiebestemming!

Wendy van Dijk deelt vreugde vanaf haar vakantiebestemming!

Wendy van Dijk lijkt blijer dan ooit nu ze met haar familie op een zonnige vakantiebestemming is. Ze deelt regelmatig leuke video's en foto's van de familie en de omgeving. Je krijgt spontaan zin om het vliegtuig of de auto in te stappen!

Vakantiefoto’s

Wendy plaatste de afgelopen dagen regelmatig leuke video’s van haar vakantie. Ze maakt onder andere beelden op een boot met een geweldig mooie blauwe zee en spelende kinderen. Ook is haar moeder hier en daar te zien op haar Instagram. Super mooi om te zien dat ze zo aan het genieten zijn samen! Hier een glimp uit een reeks foto’s en video’s. Van varen met de boot tot slenteren op de hippiemarkt!

Schoondochter

Ook schoondochter Mirelle is mee op vakantie, de vriendin van zoon Sem. Ze mocht ook gezellig mee met de meiden naar de hippiemarkt. Sem en Mirelle zijn al meer dan een jaar samen. Vorig jaar was Mirelle ook gezellig mee op vakantie met haar schoonfamilie.

.

Voorpret

Een aantal weken geleden plaatste Wendy een foto met haar zoon Sem en dochter Lizzy toen ze pad gingen om te winkelen. Wendy schreef “Vakantievoorpret” met de hashtags #shoppen en #hetmagweer bij de foto.

Niet zonder de hond!

Zelfs de hond van Wendy is mee op vakantie! Voordat de vakantie begon, hebben ze een passende hondentas gekocht om hun geliefde hondje mee te nemen op vakantie. We hebben haar ook al gespot op een aantal vakantiefilmpjes, geweldig!

Bijzondere familiefoto

Een tijdje geleden deelde Wendy “Een van haar dierbaarste foto’s.” Het was een vakantiefoto van een voorgaand jaar. Een bijzonder mooie foto van het gezin met een zonsondergang. Meer over deze dierbare vakantiefoto vind je hier.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk