Wesley Sneijder emotioneel om ongeneeslijk zieke vader
Zie ook:
Delen

Wesley Sneijder emotioneel om ongeneeslijk zieke vader

De vader van Wesley is ernstig ziek. De voormalig profvoetballer wil nog zoveel mogelijk tijd met zijn vader doorbrengen en daarom neemt hij een drastisch besluit.

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is een Nederlands voormalig profvoetballer die doorgaans als aanvallende middenvelder speelde. Hij speelde voor veel grote clubs en hij heeft jaren in oranje gevoetbald. In 2019 besloot Sneijder officieel een punt achter zijn voetbalcarrière te zetten.

Wesley kreeg in 2009 een relatie met Yolanthe Cabau en een jaar later stapten zij in het huwelijksbootje. Het stel werd in 2015 ouders van een zoontje, Xess Xava. Het huwelijk tussen Yolanthe en Wesley hield geen stand. De twee zijn in 2019 van elkaar gescheiden.

Heftig besluit

Het is al bijna een jaar geleden dat Wesley afscheid moest nemen van zijn moeder. Hier heeft Wesley het nog steeds heel moeilijk mee.

Met de vader van Wesley gaat het helaas ook niet goed. Hij is ernstig ziek en het gaat steeds sneller achteruit. Aan weekblad Weekend vertelt Wesley dat hij is ingetrokken bij zijn zieke vader Barry: ‘Om die laatste tijd met hem samen te zijn.’ Barry is op dit moment stabiel, maar hij is en blijft ongeneeslijk ziek. ‘Dat zal altijd zo blijven…’ Wesley wil nog zoveel mogelijk tijd met zijn vader doorbrengen. ‘Dat vond ik goed om te doen. Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien.’ Wat is dit toch verschrikkelijk, maar wat fijn dat Wesley nu de hele dag bij zijn vader is.

Bron en Beeld: Weekend

Delen

Meer over Wesley Sneijder

Grootste droom Xess Xava komt uit en het is het schattigste ooit
Grootste droom Xess Xava komt uit en het is het schattigste ooit
TREURIG NIEUWS: Moeder Wesley Sneijder overleden
TREURIG NIEUWS: Moeder Wesley Sneijder overleden
Lees alle artikelen over Wesley Sneijder