100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

WHAT!? Joost Klein deelt bizar nieuwtje met zijn fans

Joost Klein is misschien wel één van de bekendste mensen op dit moment. Hij kan het zelf amper geloven...

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands vorig jaar zomer werd razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit zijn dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, want hij is ook België en Duitsland aan het veroveren en binnenkort misschien wel heel Europa, als hij Nederland vertegenwoordigt tijdens het songfestival.

Bizar nieuwtje

Vorige week ging het nummer Europapa, waarmee Joost ons land gaat vertegenwoordigen op het songfestival, live en dat zorgde voor véél reacties. De één vindt het een fantastisch nummer en de ander moet er nog even aan wennen. Wij vinden het een echte hit en weten zeker dat Joost het ver gaat schoppen.

Vannacht deelde Joost een fantastisch, maar bizar nieuwtje op Instagram. Hij heeft met zijn nummer Europapa namelijk een record verbroken. Het is het meest gestreamde liedje in één dag in Nederland. ‘Het zijn alleen maar nummers, maar ik ben heel dankbaar’, schrijft Joost. Wat geweldig zeg!

100%NL Magazine Joost Klein

Bron en Beeld: Instagram Joost Klein

Delen

Meer over Joost Klein

Joost Klein in emotioneel gesprek over overleden ouders: 'Hoop dat ze heel trots zijn'
Joost Klein in emotioneel gesprek over overleden ouders: ‘Hoop dat ze heel trots zijn’
SCHATTIG: Zó zag zanger Joost Klein er vroeger uit
SCHATTIG: Zó zag zanger Joost Klein er vroeger uit
Lees alle artikelen over Joost Klein