100%NL Magazine Wie is de Mol?
Delen

Dit gebeurt er als de Wie is de Mol-crew wordt betrapt door Nederlanders!

Het is natuurlijk niet geheel onmogelijk dat de kandidaten en makers van het programma ‘Wie is de Mol?’ Nederlanders tegenkomen tijdens de opnames. Doorgaans vinden de opnames plaats in een land aan de andere kant van de wereld. Maar voor dit seizoen zochten ze het dichter bij huis: Italië.

In Italië is het toch iets lastiger voor de makers en de kandidaten om Nederlanders te ontwijken. Rik van de Westelaken vertelt in een Podcast dat ze zijn betrapt door een stel. “We zijn redelijk lang ‘ongespot’ gebleven, maar een Nederlands stel heeft ons betrapt.”

“Die mensen hebben ons gezien”, vervolgt hij. “En dan gebeurt er wat er altijd gebeurt: we betrekken die mensen in ons complot. We zeggen dan: ‘Jongens, het klopt wat jullie gezien hebben.’ En we zijn heel dankbaar dat we tot op heden niks van ze gehoord hebben en dat ze stilzwijgend het seizoen afwachten.”

Volgens Rik wordt het voor de Mol dit seizoen moeilijker dan ooit. “Het is echt niet te doen denk ik voor de Mol, omdat je te maken hebt met mensen van allemaal verschillende seizoen en die allemaal eigen ervaringen hebben. Die hebben gezien hoe rookgordijnen werden opgeworpen of dat misschien zelf wel hebben gedaan. Dus je hebt gewoon met zoveel handicaps te maken dat de Mol wel echt van goede huize moet komen om dit seizoen te doorstaan.”

Bron: Podcast Trust Nobody | Beeld: Instagam

Delen