100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Emotionele Willeke Alberti over verlies dochter: ‘Het is zwaar, heel zwaar!’

Het is inmiddels een paar weken geleden dat Daniëlle haar laatste adem uitblies. Moeder Willeke heeft het er nog altijd ongelooflijk moeilijk mee. Zij vertelt nu haar verhaal.

In diepe rouw

Begin oktober kwam er slecht nieuws naar buiten, want Willeke Alberti’s dochter Daniëlle van ‘t Schip overleed aan kanker. Zij ging een lange tijd de strijd aan en zij bleef al die tijd positief, maar helaas heeft zij de strijd tegen deze ernstige ziekte niet kunnen winnen. De hele familie is al weken in de rouw. Willeke vertelt nu haar verhaal aan Privé.

Groot verdriet

Aan Privé laat Willeke weten dat zij het nog iedere dag ongelooflijk moeilijk heeft met het verlies van haar lieve dochter. ‘Het is zwaar, heel zwaar! Het is allemaal nog veel te vers, We proberen allemaal, onze hele familie, het verdriet een plek te geven en langzamerhand het leven op te pakken’, vertelt zij emotioneel.

Niet naar bruiloft

Willeke’s kleinzoon gaat volgende maand trouwen in Melbourne. Volgens Daniëlle moest deze bruiloft hoe dan ook doorgaan, maar voor Willeke komt dit feest toch iets te vroeg. Zij heeft besloten om in Nederland te blijven. ‘Ik kan het helaas nog niet aan. Daar ben ik nog veel te verdrietig voor. Ik zou daar in Melbourne, de woon-en werkplaats van Davey en Casey, alleen maar moeten huilen. Een traan mag, maar ik zou het geen enkel moment drooghouden. Het moet een feest voor ze zijn! Dat is wat Daniëlle wilde. Daarom is besloten dat ik hier blijf en dat we op een later moment het in Nederland dunnetjes over doen’, laat zij weten. Geheel begrijpelijk natuurlijk, maar zo zielig. Wij wensen Willeke heel veel kracht en sterkte in deze verschrikkelijk zware periode…

Bron en Beeld: Privé

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti