WIN: Deze club geeft €60.000,- of een gloednieuwe Volvo weg!
Delen

WIN: Deze club geeft €60.000,- of een gloednieuwe Volvo weg!

Wil jij aankomende maand de gelukkige ontvanger worden van 60.000,- netto of zie je jezelf al rijden in een gloednieuwe Volvo XC60? Verloterij en Handbalvereniging Kras/Volendam maken iemand eind februari heel gelukkig met één van deze prijzen. Wees er snel bij, want op 28 februari vindt de eindtrekking plaats!

Hoe doe je mee?

Als het gaat om zulke prachtige prijzen wil iedereen wel meedoen en gelukkig is deelnemen nog makkelijker dan je denkt. Voor slechts €9,63 ben je al in de race voor deze geweldige prijzen. Maar vergeet niet: deelname is exclusief voor degenen die 18 jaar of ouder zijn.

Steun en Win!

Door mee te doen, steun je niet alleen Handbalvereniging Kras/Volendam, maar maak je ook kans op een leven veranderende prijs. Wees er snel bij, want de klok tikt door en 28 februari is dichterbij dan je denkt!

Mis deze unieke kans niet en doe vandaag nog mee. Wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een Volvo XC60, of kies je voor een bankrekening die overloopt van €60.000 netto. Eén ding is in ieder geval zeker: de winnaar van deze sponsoractie begint maart met een knal!

Delen