100%NL Magazine The Masked Singer Vos
Delen

Dit is de grote winnaar van The Masked Singer!

Wat was het spannend! Na al die weken is eindelijk de winnaar van The Masked Singer bekend.

Als eerste moest De Panter het veld ruimen. Daar bleek Nicolette van Dam in te zitten! Alleen Carlo Boszhard wist het te raden. Veel kijkers thuis waren verbaasd en ook haar gezin wist van niks!

De Zebra ging er als tweede uit en was niemand minder dan Najib Amhali! Najib Amhali was een van de eerste cabaretiers die in het Ziggo Dome stond aldus een van de hints. Ook zit hij natuurlijk met 3 anderen cabaretiers in Gabbers en trommelen was ook een goede hint. Hij trommelt namelijk al sinds zijn jeugd. Wat heeft hij het geweldig gedaan!

Degene die de winst nét niet binnen wist te slepen is De Vos! Deze geweldige zangeres was niemand minder dan Noortje Herlaar! Deze musicalster is getrouwd met een bekende Nederlander, namelijk Barry Atsma. Zoals een van de hints al vertelde, is dat ze vaak bij het Circus Theater te vinden was als Mary Poppins.

Neptunus, oftewel Jan Dulles, is de winnaar van The Masked Singer! En het is zeker terecht, want wat was onze columnist geweldig. En zeker een van de beste zangers van Nederland! Het kruis van Jezus Christus was een verwijzinng van The Passion. Ook heeft hij natuurlijk twee collega’s met wie hij zingt in de 3JS. Bovendien heeft hij in 2010 meegedaan met de 3JS aan De Beste Zangers en heeft hij een huis in Frankrijk! Geweldig gedaan Jan!

Delen