Dít zijn de winnaars van de 100%NL Awards!
Delen

Dít zijn de winnaars van de 100%NL Awards!

De winnaars van de 100%NL Awards zijn bekend en niemand minder dan Barry Paf ging op pad om de winnaars te overvallen!

Gekleed in stijl met een oranje strik én oranje schoenen ging de altijd vrolijke Barry Paf op pad om de winnaars te verrassen!

Op Instagram zien we hoe Barry als eerste Davina Michelle verrast! Zij wint de 100%NL Award voor Hit van het Jaar. Barry laat haar na het overhandigen een mooie videoboodschap zien van Armin van Buuren, met wie samen het nummer ‘Hoe Het Danst’ heeft opgenomen. En net als Davina denkt ‘wat lief!’, hoort ze van Armin dat ze nóg een keer in de prijzen is gevallen! Davina wint namelijk ook de Award voor Zangeres van het Jaar!

Daarna is het de beurt aan Suzan en Freek en Duncan Laurence. Zij dénken dat ze een fotoshoot hebben samen met William Rutten, maar ook daar verschijnt Barry! Nietsvermoedend staan de artiesten te poseren voor de camera, tot plots Barry de rust komt verstoren samen met een fanfare! Suzan en Freek winnen de Award voor Groep/Band van het Jaar én Album van het Jaar.  Duncan Laurence wint de Award voor Doorbraak van het Jaar, wat hij natuurlijk zeer verdiend heeft!

En dan blijft er nog één Award over: Zanger van het Jaar. Aan Davina Michelle om deze uit te reiken aan: Marco Borsato!

Namens het hele team van 100%NL Magazine willen wij alle winnaars feliciteren!

Delen