Winston Gerschtanowitz herdenkt overleden moeder met bijzondere foto
Zie ook:
Delen

Winston Gerschtanowitz herdenkt overleden moeder met bijzondere foto

Het is vandaag een emotionele dag voor Winston Gerschtanowitz, want het is de sterfdag van zijn moeder.

Winston Gerschtanowitz

Winston en Renate zijn ondertussen al 21 jaar bij elkaar. Ze trouwden in 2011 en hebben twee zoons. Julian werd geboren in 2008 en Benjamin volgde twee jaar later in 2010. Winston en Renate werden door een gemeenschappelijke vriendin gekoppeld, waarna ze samen wat gingen eten. Hoewel ze het niet had verwacht, was het etentje een groot succes: Ook nu zijn de twee nog dolgelukkig met elkaar.

Overleden moeder

Vandaag is het alweer 19 jaar geleden dat de moeder van Winston kwam te overlijden. Winston was nog maar 27 jaar oud toen hij zijn moeder moest missen. Een sterfdag van een geliefde blijft altijd een beladen dag, zo ook voor Winston.

Hij plaatst op zijn Instagram een bijzondere foto, waar de liefde van af straalt. Bij het kiekje schrijft hij: ‘Vandaag al weer 19 jaar geleden dat mijn moeder overleden is. Op zulke dagen realiseer je je altijd extra hoe snel de tijd gaat. Ik kan mij dit moment van de foto zoals je zult begrijpen niet meer herinneren maar het is wel een van de leukste foto’s samen.’

De foto die Winston deelt is een ontzettende lieve foto van moeder en zoon, beiden met een glimlach van oor tot oor. Nicolette van Dam schrijft onder de foto: ‘Wat een prachtige dierbare foto, lieverd!’. Wij wensen Winston heel veel sterkte op een dag zoals vandaag.

Delen

Meer over Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht...
Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht…
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Lees alle artikelen over Winston Gerschtanowitz