100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Aangeslagen Wolter Kroes: ‘een ontzettend spannende en angstige nacht gehad’

Het waren geen rustige Paasdagen voor Wolter Kroes en zijn gezin, integendeel zelfs. Zij hebben angstige en spannende dagen achter de rug nadat zijn zoon Thomas hard gevallen is.

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Ziekenhuis

Het is nog niet zo heel lang geleden dat Wolter Kroes zélf in het ziekenhuis lag. Een paar weken geleden werd de zanger zelf nog geopereerd aan zijn hand. Vanuit zijn ziekenhuisbed kwam hij toen met een update: ‘De operatie is gelukkig goed gegaan. Ik ben geopereerd door Dr Lameijer en Frank Bloemers. En ik kan niet anders zeggen, wat een kunstenaars. Dit was echt een stukje mikado 3.0. Nu komt wel het lastigste gedeelte voor mij …. Rust pakken de komende week.’

Heel veel rust heeft Wolter niet kunnen pakken, want het afgelopen weekend werd het gezien Kroes opnieuw opgeschrikt…

Spannende en angstige nacht

Op Instagram deelt Wolter namelijk een foto van zijn zoon Thomas in een ziekenhuisbed. Thomas ziet er gehavend uit en de volgers van Wolter schrikken dan ook gelijk als ze de foto zien. Wolter geeft zijn volgers meer uitleg:

‘Lieve allemaal ik heb goed nieuws. Het gaat gelukkig weer een stuk beter met onze zoon Thomas. We hebben wel een ontzettend spannende en angstige nacht gehad met veel emoties en verdriet. We werden gisteren gebeld door de Politie. Thomas was met zijn fiets gevallen en met hoofd op t asfalt terecht gekomen. Hij heeft een breukje in zijn schedel achter zijn linker oortje en een zware hersenschudding. Nu slaap hij ontzettend veel en moet nog even in het ziekenhuis blijven. Maar we zijn heel erg positief over de afloop. Hij reageert gelukkig weer overal op en maakt alweer kleine grapjes. Tes en ik willen jullie allemaal bedanken voor de vreselijk lieve reacties en jullie medeleven. Dat doet ons ontzettend goed. We wensen jullie fijne paasdagen met veel gezelligheid.’

Wij hopen dat Thomas snel weer de oude is. Heel veel beterschap gewenst!

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat emoties los: 'Die uitspraak is mijn levensmotto geworden'
Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’
Lees alle artikelen over Wolter kroes