100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Een uniek kijkje in de vrijstaande woning van Rob de Nijs!

Altijd al willen gluren in de vrijstaande woning van Rob de Nijs? Dat kan hier!

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Nu, op 79-jarige leeftijd, hangt Rob de Nijs zijn microfoon aan de wilgen.

Gezin

Samen met zijn vrouw Henriëtte vormt Rob de Nijs een hecht gezin. Ondanks het leeftijdsverschil tussen de twee werd hun liefde 10 jaar geleden bezegeld met de komst van zoon Julius. In totaal heeft Rob drie kinderen. Zijn oudste twee zoons Robbert en Yoshi kreeg Rob met zijn ex Belinda Meuldijk. Ondanks dat Rob en Belinda een ware vechtscheiding hadden, zijn de twee nu weer oke en hebben ze de strijdbijl begraven. In Trouw vertelde Rob hier destijds over: ‘We konden elkaar vergeven; vergeving is een van de mooiste dingen in het leven. En nu hebben we het er niet meer over.’

Vrijstaande woning

In 2008 trouwde Rob met Henriëtte, of zoals Rob haar liefkozend noemt: Jet. Samen met hun zoon Julius woont het gezin in een prachtige, vrijstaande woning in Bennekom. Het gezin heeft alle ruimte, want de woning heeft een totaal oppervlakte van maar liefst 224 vierkante meter. Ook zijn er vier slaapkamers en 1 badkamer in de woning.

Het huis straalt luxe uit, en dat is ook te zien aan de gigantische tuin die zich achter de woning bevindt. Met volop groen en een groot stuk gras waar Julius onbeperkt kan voetballen. Wat een heerlijke woning! De foto’s zie je hier.

Beeld: ANP Foto, Bron: BekendeBuren

Delen

Meer over Rob de Nijs

MOOI: Rob en Jet de Nijs delen bijzonder geluksmoment
MOOI: Rob en Jet de Nijs delen bijzonder geluksmoment
FOTO: Mensen reageren massaal op bericht over Rob de Nijs
FOTO: Mensen reageren massaal op bericht over Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs