WOW: Dit gigantische bedrag geeft Dries Roelvink uit op vakantie
Delen

WOW: Dit gigantische bedrag geeft Dries Roelvink uit op vakantie

Dries: "Ik verdien een hoop geld, dus ik ben in de positie om dat te kunnen doen, op mijn leeftijd”

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Dries is geboren en getogen in de Amsterdamse Jordaan. Op jonge leeftijd kwam hij al in aanraking met muziek en vond hij het geweldig om te zingen en op te treden. Nadat hij in 1985 een talentenjacht in Amsterdam wist te winnen, gaf hij alles om zanger te worden. En dat is gelukt!

Dries kreeg uit een eerdere relatie met Luciënne Kenter twee zoons, Dave en Donny. Met haar heeft hij nog wel contact, maar Dries is al jaren gelukkig met zijn liefde Honoria.

Uitstapjes

Dries neemt zijn volgers op Instagram graag mee naar elk uitstapje. Of het nou gaat om een vakantie of een optreden, Dries laat zich altijd filmen. Dat de familie Roelvink onlangs naar Saint-Tropez afreisde, werd ook op social media gedeeld. Aan weekblad Weekend vertelt Dries nog meer over de familietrip. “We vonden het wel weer een keer tijd worden om met z’n allen samen te zijn. Iedereen is zo druk, er blijven maar weinig dagen per jaar over om echt even met elkaar te zijn.” Van te voren zou hij vooral Dave hebben gewaarschuwd dat het prijzig is in Saint-Tropez. “Ik kom al 25 jaar in Saint-Tropez, maar voor hem was het de eerste keer. Dave had meteen zoiets van: ‘Wauw! Wat een geld, pa!”’

Uitgaven

Wel geeft Dries toe dat het inderdaad een dure vakantie was. “Ik ben natuurlijk van de wijn. Als je een beetje normaal doet hier, ben je rond de 500-600 euro kwijt per dag, met z’n tweeën.” En dat is een hóóp geld. “Ja, maar ik verdien een hoop geld, dus ik ben in de positie om dat te kunnen doen, op mijn leeftijd”, legt Dries uit.

Bron: Weekblad Weekend, Ditjes en Datjes. Beeld: Instagram Dries Roelvink

Delen

Meer over Dries Roelvink

LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave
LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave
Lees alle artikelen over Dries Roelvink