100%NL Magazine Ginger
Zie ook:
Delen

Wow! Kandidaat TVOH tekent platencontract

Afgelopen vrijdag hebben de kandidaten van The Voice of Holland weer flink hun best gedaan tijdens de battles, maar helaas kan niet iedereen doorgaan in dit talentenprogramma. Toch blijkt er leven na the Voice, want één kandidaat die vrijdag is afgevallen heeft nu al een platencontract in de wacht gesleept!

Vrijdag streden Mariëlle, Quido en Ginger in een battle voor een plek in de ‘Knock-outs’. De coach van het drietal koos uiteindelijk voor de volkszanger Quido. Maar de afgevallen Ginger heeft niet lang getreurd, want hij heeft dit weekend een platencontract getekend bij niemand minder dan Mr. Probz! Aanstaande vrijdag komt zijn eerste plaat ‘Papa’ al uit.

De 25-jarige Ginger is Jorn Wildeman uit Amersfoort, die Nederlandse nummers schrijft en rapt. Tijdens de blind auditions maakte hij al een grote indruk met zijn eigen nummer ‘Papa treur niet’.

Ginger plaatst op zijn Instagram een foto waarbij hij schrijft: ‘Ik heb een droom waargemaakt’, Ginger kan het zelf bijna niet geloven. “Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waargemaakt.. een platencontract getekend bij één van Nederlands grootste artiesten die we hebben”.

Wij wensen Ginger heel veel succes!

https://www.instagram.com/p/BsOhjx7FaUY/?utm_source=ig_embed

 

Bron: Libelle l Beeld: Instagram

Delen