100%NL Magazine Leontine

WOW: Leontine Borsato gaat voor nieuwe look!

Leontine Borsato heeft zich een nieuw look laten aanmeten door sterrenkapper en visagist Leco van Zadelhoff.

Na een lange mediastilte is Leontine weer op social media te zien. Zo liet ze haar volgers onlangs weten dat zij heeft genoten van een heerlijk weekend samen met een vriendin. En nu was zij op de Instagram pagina van vriend en visagist Leco van Zadelhoff te zien.

Beauty-looks

De visagist is verantwoordelijk voor heel veel beauty-looks van Leontine. Ook dit keer heeft Leco Leontine weer een mooie look gegeven. Met haar nieuwe waves look is ze helemaal on trend!

Waves look

Op Instagram post Leco een foto van Leontine in zijn kappersstoel. Bij de foto schrijft hij: “Op wie beter dan @leontineborsato kan ik lekker spelen met de nieuwe waves look!!” Leco heeft het haar van Leontine eerst gekleurd en vervolgens geknipt. Vervolgens heeft hij gebruik gemaakt van de wavemaker. Leco legt uit: “dan de wavemaker erin, een soort kruising tussen een stijltang en krultang waardoor je die golfjes krijgt!!! Begin pluk voor pluk ongeveer 2 cm vanaf de hoofdhuid.”

Leco eindigt zijn verhaal met: “Gelukkig nieuw haar!”

Benieuwd naar het nieuwe kapsel van Leontine? Je checkt de post hieronder:

Vriendschap Leontine en Leco

Leontine Borsato en Leco van Zadelhoff werken al jaren samen en de visagist is dan ook verantwoordelijk voor het grootste deel van de knappe beauty-looks en metamorfoses van Leontine. Daarnaast hebben zij ook al heel lang een hechte vriendschapsband. De twee plaatsen dan ook regelmatig leuke kiekjes van hun bijzondere band op social media.

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.