100%NL Magazine Leontine
Zie ook:
Delen

Leontine Borsato post bericht op Instagram na mediapauze

Voor het eerst in tijden heeft Leontine Borsato weer eens iets op social media gepost. Ze laat haar volgers weten dat zij heeft genoten van een heerlijk weekend samen met een vriendin.

Mediastilte

Het is het eerste bericht dat Leontine sinds lange tijd heeft gepost, nadat er aangifte werd gedaan van grensoverschrijdend gedrag tegen haar partner Marco Borsato.

Heerlijk weekend

Voor het eerst in een lange tijd post Leontine een foto op Instagram. Samen met een vriendin heeft zij genoten van het afgelopen weekend. Op Instagram postte Leontine een foto, waarop zij samen met een vriendin te zien is met op de achtergrond een aantal giraffes. Bij de foto schrijft Leontine: “Zon, buitenlucht en vriendschap! ( ok, en een beetje wijn ) Dé ingrediënten voor een heerlijk weekend bij mijn vriendin in België”

Benieuwd naar de foto? Je ziet hem hieronder:

https://www.instagram.com/p/CZ7J7EYM0Lj/?utm_source=ig_web_copy_link

Volgers van Leontine kunnen de foto wel waarderen. Zo reageert iemand met: “Heerlijk genieten. Wat een leuke foto”. Ook vraagt een volger hoe het met haar gaat, waarop Leontine antwoordt dat het goed met haar gaat.

Gezin Borsato

Het gezin van Marco en Leontine Borsato zitten de afgelopen jaren in een wervelwind van emoties. In februari 2020 kwamen Marco en Leontine naar buiten met het bericht dat zij na 23 jaar uit elkaar zouden gaan. Een lange tijd van radiostilte voor Marco Borsato volgde. Tot het jaar 2021, toen besloot Marco om alles op alles te zetten om ‘zijn’ Leontine voor zich terug te winnen. En met geluk: want in de zomer van 2021 kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine weer aan het daten waren.

Het meeste leek weer koek en ei en Marco was door het dolle heen dat hij opnieuw een kans kreeg van Leontine. Tot een paar weken geleden, na de verschrikkelijke berichtgeving rondom de seksueel overschrijdende situaties rondom The Voice. Ook de naam van Marco Borsato werd genoemd en er werd ook aangifte tegen de zanger en coach gedaan. Volgens ingewijden heeft Leontine na deze berichtgeving besloten de relatie opnieuw te beëindigen.

Kinderen

Marco en Leontine kregen samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada. De Borsato kinderen groeiden op onder het oog van het Nederlands publiek. Maar ze zijn al lang niet meer klein! Hoe zien de kinderen van Marco en Leontine er vandaag de dag uit? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Borsato.

Delen

Meer over Leontine Ruiters

LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
Leontine Ruiters getroffen door kanker: 'Het is goed te behandelen'
Leontine Ruiters getroffen door kanker: ‘Het is goed te behandelen’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters