100%NL Magazine geldboompjes

Wow: Op deze manier laat je jouw geld groeien!

Geld. Volgens de een maakt het gelukkig, volgens de ander niet. Het is in ieder geval heel handig om te hebben, dat staat vast! Stiekem heb je vast ook wel eens van een geldboom gedroomd. Helaas kunnen wij je niet vertellen dat die echt bestaat, maar er is wel een manier om jouw geld te laten ‘groeien’.

Dat kan namelijk door te gaan beleggen! Nu denk je vast ‘maar dat is niets voor mij’ of ‘dat is vast veel gedoe’. Wellicht is Semmie.nl dan iets voor jou! Want bij hen kun je al beleggen vanaf € 50 en ook regelen zij al het ‘gedoe’ voor jou.

Want we snappen echt dat beleggen soms een andere wereld lijkt. Het kan heel ingewikkeld overkomen. Veel mensen blijven daardoor alleen bij het sparen op hun eigen spaarrekening. Toch loop je dan een hoop interessante voordelen mis! Want hoe langer je beleggingsperiode, hoe groter de kans dat je meer terugkrijgt dan je hebt belegd! Met beleggen investeer je namelijk op een slimme manier voor de studie van je kind, of een nieuwe auto, allemaal met hulp van Semmie! 

Cruise Control

Semmie is beleggen op cruise control. Je legt een bedrag in en Semmie belegt het voor je. Zo zet je slim en op een duurzame manier geld opzij voor later. En zo scheelt dat jou een hoop hoofdpijn! En nu biedt Semmie, in samenwerking met Transavia, ook 3 maanden gratis beleggen aan!

Je opent in vijf minuten al een rekening en de eerste inleg is al vanaf €50. Natuurlijk kun je je beleggingen wanneer je maar wilt volgen vanaf je persoonlijke dashboard!

Nieuwsgierig geworden of wil je eens wat meer informatie? Ga dan snel naar www.semmie.nl/transavia

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Semmie.nl