100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd

Helaas werd Joost Klein gediskwalificeerd voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Toch is er voorspelt hoe hoog Joost zou eindigen in de finale...

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands vorig jaar zomer werd razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit zijn dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, maar tegenwoordig in heel Europa. Hij vertegenwoordigde Nederland dit jaar op het Eurovisiesongfestival met de knaller van een hit: Europapa. Hij schopte het tot de finale, maar helaas werd Joost een paar uur voor de finale gediskwalificeerd.

Voorspellingen

Hoe hoog Joost geëindigd zou zijn in de finale blijft voor altijd een mysterie. Wij en de rest van Nederland hadden in ieder geval hoge verwachtingen van hem.

Maurice de Hond heeft er op zijn website een hypothese op losgelaten en hij denkt dat Joost zeker bij de top drie finalisten zou zijn geëindigd als hij mocht optreden in de finale. Volgens Maurice had Joost zelfs kans om te winnen. ‘Het was waarschijnlijk een nek-aan-nekrace geweest tussen Zwitserland en Nederland voor de titel. Het is bijzonder jammer dat we nooit zullen weten of Joost Klein het festival had kunnen winnen’, aldus Maurice. Dat is inderdaad onwijs jammer. Wij hadden hem de winst zo gegund.

Bron en Beeld: Shownieuws en website Maurice de Hond

Delen

Meer over Joost Klein

Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
HUH?! Joost Klein deelt opmerkelijk en mysterieus bericht over het Eurovisiesongfestival
HUH?! Joost Klein deelt opmerkelijk en mysterieus bericht over het Eurovisiesongfestival
Lees alle artikelen over Joost Klein