WOW: Zó zag de cast van Selling Sunset er vroeger uit!
Delen

WOW: Zó zag de cast van Selling Sunset er vroeger uit!

Transformatie tijd! De sterren van Selling Sunset weten veel van glamour en dragen de meest spraakmakende outfits. Ook ondergingen veel van de vrouwen een make-over voorafgaand aan de hitserie...

Rondrijden in een Ferrari en dagelijks paraderen op Louboutins. De dames van Selling Sunset kunnen het zich allemaal veroorloven. Ze dragen de meest geweldige outfits en verschijnen in verschillende looks. Ook zijn zij in de afgelopen jaren veel veranderd. Hoewel de een iéts meer open is over plastische chirurgie is de ander daar juist heel geheimzinnig over. Toch zie je het verschil wel heel duidelijk! Wij blikken graag terug op de looks van de dames van een aantal jaren terug.

Vroeger VS Nu

Chrishell Stause

Het liefdesleven van Chrishell is het belangrijkste gespreksonderwerp geweest in verschillende seizoenen van de populaire Netflix-realityshow, waarbij haar scheiding van acteur Justin Hartley een grote verhaallijn vormde in seizoen drie, en haar relatie met tegenspeler (en baas) Jason Oppenheim de ​​focus van seizoen vijf werd. En nu is ze hier en houdt ze handen vast met G-Flip; en sommige mensen zijn op de een of andere manier in de war door die evolutie, zelfs in 2023.

Christine Quinn

Wie we helaas niet meer in de nieuwe afleveringen van Selling Sunset terug zien komen is de enige echte “Christine Quinn”. Christine zorgde voor veel sensatie in de serie. Naast de eerdere focus op makelaardij is zij nu bezig met interieur en moederschap. Zo is zij in mei 2021 moeder geworden van een zoontje genaamd CJ, die zij samen kreeg met haar man Christian Richard.

Mary Fitzgerald

Mary is een van de makelaars van Selling Sunset die bij fans bekend staat als een van de meer relaxte en carrièregerichte sterren van de show! Ook krijgen we een inkijkje in haar relatie met Romain met ups en downs.

Heather Rae Young

In seizoen zes zien kijkers vooral hoe Heather haar zwangerschap beleeft. Ze rockt haar outfits met haar prachtige baby belly. Inmiddels zijn zij en haar partner Tarek El Moussa ouders geworden van hun eerste kind samen.

Emma Hernan

Emma herkennen we allemaal als een ware fashion icoon met haar lange blonde lokken en prachtige lange benen. Al hoewel ze eerder iets opener was over haar liefdesleven krijgen we in het nieuwste seizoen nog geen nieuwe updates. Betekent dit dat de knappe Emma nog single is?

Amanza Smith

Aan het einde van het zesde seizoen van de realityshow bleven kijkers achter met de vraag of Amanza wellicht kanker heeft, of niet. Gelukkig voor Amanza bleek dit plekje geen kanker te zijn. Amanza zal naar eigen zeggen altijd dankbaar blijven voor haar gezondheid. ‘Je realiseert je dat, wanneer het misschien slecht gaat, de rest op de tweede plek komt.’

Davina Potratz

Davina wordt in de serie bestempeld als de cold real estate queen, die vaak onaardig en een tikkeltje hard uit de hoek kan komen. Gelukkig voor haar is dit in het nieuwe seizoen stukke minder te zien.

 

Bron en Beeld: Instagram Chrishell, Christine, Mary, Heather, Maya, Emma, Amanza, Davina

Delen