100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

WOW! Zó zien Suzan en Freek eruit als senioren

Benieuwd hoe Suzan en Freek er later uit zullen zien? Op Instagram posten zij een foto waarop ze flink wat jaartjes ouder zijn geworden!

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Momenteel zijn ze ook te bewonderen bij De Vrienden van Amstel Live. Wat een gezelligheid!

Paar jaartjes ouder

De shows van De Vrienden van Amstel Live zijn inmiddels alweer een week in volle gang. Het dak gaat er iedere avond af en Suzan en Freek springen en zingen erop los! Fantastisch en hartstikke mooi allemaal natuurlijk, maar ook best vermoeiend! Dat blijkt wel uit de foto die zij op Instagram posten. Op de foto zijn ze flink wat jaartjes ouder geworden. Bij de foto schrijven ze gekscherend ‘Hoe we ons voelen na deze week’.

Volgers kunnen de hilarische post wel waarderen. Zo schrijft Nick Schilder ‘Ben benieuwd na nog 8 showtjes Vrienden Van Amstel’. Weer iemand ander schrijft ‘Nou zo staan jullie er dus straks bij’.

Benieuwd naar de foto? Je ziet het hieronder.

https://www.instagram.com/p/CdBVnjSs8W7/?utm_source=ig_web_copy_link

Prachtige woning

In een prachtige vrijstaande woning woont het populaire duo Suzan en Freek!

Het gelukkige stel kocht vorig jaar hun droomhuis. De woning inclusief bijgebouw stond te koop voor € 950.000. Maar daar staat wel een woonoppervlakte van 146 vierkante meter tegenover! Wat een pareltje zeg.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek