100%NL kerstfilm

YES! Deze nieuwe kerstfilms komen aankomende maand naar Netflix

Met deze films wordt het weer lekker wegzwijmelen, dus zet de popcorn alvast klaar! Netflix komt namelijk met drie nieuwe kerstfilms die je niet mag missen!

Om ons alvast in de stemming te krijgen voor de feestdagen, heeft Netflix aangekondigd dat er deze november maar liefst drié nieuwe kerstfilms online worden gezet!

A Christmas Prince 2 : the Royal Wedding

Deze film is het perfecte foute filmvoer deze kerst dat je hart zal veroveren, net als het eerste deel! Een jaar na de gebeurtenissen van de eerste Prince, bereiden prins Richard van Aldovia (gespeeld door Ben Lamb) en journaliste Amber Moore (Rose McIver) zich voor om (zoals de titel al zegt) met elkaar te trouwen. Maar natuurlijk gaat dat niet zo makkelijk… The Christmas Prince 2 verschijnt vanaf 30 november op Netflix.

The Holiday Calendar

In deze film speelt hoofdrolspeelster Kat Graham, ook wel bekend van The Vampire Diaries, een fotografe die niets heeft met de feestdagen. Op een dag erft ze een antieke adventkalender, en dan kan je al zien aankomen dat daar iets magisch aan verbonden is!  De kalender heeft voorspellende gaven… Deze film is vanaf 2 november online.

The Christmas Switch

Vanessa Hudgens speelt de hoofdrol in de kerstfilm The Christmas Switch. Deze film gaat over een burgermeisje en een hertogin die als twee druppels water op elkaar lijken. Dan herken je natuurlijk het klassieke verhaal van ‘de prins en de bedelaar’ wanneer ze van leven wisselen, maar dan zit er nóg een twist in! De twee worden allebei verliefd op iemand die hen weer voor iemand anders aan ziet! Drie identiteiten in één in deze film die 16 november uit komt op Netflix.

Voor welke film ga jij nu al klaar zitten?

https://www.instagram.com/p/BkIkEHPhfeW/?utm_source=ig_embed

 

 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: iStock