100%NL Magazine Yolanthe
Delen

Yolanthe kijkt terug op een bewogen jaar

In de nieuwe Grazia laat Yolanthe Cabau (35) weten hoe het nu eigenlijk met haar gaat na de breuk met Wesley Sneijder. “Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit.”

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat het nieuws naar buitenkwam dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau uit elkaar gingen. Nog altijd heeft Yolanthe het ontzettend moeilijk met de breuk. Aan Grazia laat ze weten: “Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Yolanthe ziet haar scheiding ook niet als falen: “Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Langzaamaan ben ik sterker aan het worden, maar ik ben tegelijkertijd ook een heel gevoelig persoon.”

Yolanthe zit op dit moment in Los Angeles in thuisisolatie met haar zoontje Xess Xava. Wesley mist zijn zoontje ook verschrikkelijk en daarom Skypen of Facetimen ze ook elke dag met elkaar. Yolanthe is nog steeds heel close met haar moeder, zussen en de moeder van Wesley.

Bron: Grazia | Beeld: Instagram

Delen