100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

VIDEO: Yolanthe emotioneel na prestatie Xess Xava

Yolanthe is emotioneel na een prestatie van haar geliefde zoon Xess Xava.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Zoon Xess Xava

Samen met haar ex-man Wesley Sneijder heeft Yolanthe zoon Xess. Vanaf moment één dat Xess geboren werd is hij het oogappeltje van Yolanthe. Het was niet gemakkelijk voor Yolanthe om zwanger te raken, en er ging een heel traject aan vooraf. Tijdens Linda’s Zomerweek in 2015 vertelde Yolanthe destijds met tranen in haar ogen over die heftige periode. Ze werd er die tijd ook van beschuldigd te hebben laten sleutelen aan haar uiterlijk, terwijl Yolanthe achter de schermen bezig was met een hormoonbehandeling.

Gelukkig voor Yolanthe en Wesley kwam hun grote droom uit en werd Xess Xava in 2015 geboren. Helaas voor het stel strandde hun huwelijk in 2019.

Emotioneel

Yolanthe’s grote liefde op dit moment is haar zoon Xess Xava. Op Instagram deelt Yolanthe lieve beelden van haar zoon, die over gaat naar het volgende schooljaar.

Bij de video’s schrijft Yolanthe: ‘Felicitaties aan mijn lieve jongen Xess Xava! Hij is afgestudeerd en klaar voor de eerste klas na de zomervakantie.’

 

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau