Yolanthe_Xess_header
Zie ook:
Delen

ZIEN: Yolanthe sluit Xess Xava na lange tijd weer in haar armen

De afgelopen weken verbleef Yolanthe voor haar werk in Egypte. Yolanthe is gelukkig weer thuis en kon haar zoontje eindelijk weer in haar armen sluiten.

Filmopnames in Egypte

De afgelopen weken verbleef Yolanthe voor filmopnames in Egypte. Op Instagram Stories liet zij weer weten veilig thuis te zijn in Los Angeles. Het was voor Yolanthe de eerste keer dat ze haar zoontje Xess Xava voor het eerst in zijn leven alleen ‘achter liet’. Bij haar terugkomst verraste ze Xess Xava op school. Met een smile van oor tot oor rent Xess dolblij naar zijn moeder.

Lief

Speciaal voor zijn moeder had Xess het het hele huis versierd. Ook vond ze bij binnenkomst een prachtig kunstwerk op de straat aan.

Benieuwd naar de lieve beelden? Je ziet het hieronder.

Mogelijk nieuwe vlam?

In januari doken er foto’s op waarin Yolanthe met een mogelijk nieuwe vlam te zien zou zijn. Het zou gaan om een 26-jarig model uit Rotterdam: Lentini Eersteling. Het model is zo te zien geregeld in de sportschool te vinden…wát een verschijning! Lentini was eerst professioneel voetballer en heeft vanaf zijn zestiende de overstap gemaakt naar (internationaal) modellenwerk. Lentini zou momenteel in Los Angeles wonen.

Bron en Beeld: Yolanthe Cabau van Kasbergen

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau