100pmagazine_yvonjaspers
Zie ook:
Delen

Yvon Jaspers in extase: ‘Ik ben zó enorm vereerd’

Yvon Jaspers straalt van geluk en niet zonder reden. Zij heeft gisteren een hele bijzondere dag beleefd met alle mensen zie haar liefhebben.

Yvon Jaspers

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon.

Waar Yvon dus alleenstaande boeren helpt om de liefde te vinden, hoeft ze dat zelf gelukkig niet meer te doen. Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kinderen: Tijl en Keesje.

Bijzondere verrassing

Eerder dit jaar werd Yvon verrast met een belletje, toen zij op Aruba zat. Er werd haar ‘s ochtends vroeg verteld dat zij een lintje zou krijgen. ‘Ik was zó verrast’, zei Yvon daarover.

Gisteren was het dan eindelijk zover. Yvon mocht het lintje in ontvangst nemen. Aan RTL Boulevard vertelt zij: ‘Ik ben vooral zó enorm vereerd. Hij is toch prachtig’, zegt zij over het lintje. ‘Ik voel mij toch een beetje Máxima’, aldus Yvon. ‘Ze heeft het gewoon zo erg verdiend, omdat ze er zo hard voor heeft gewerkt. Ze is er altijd mee bezig’, zegt Yvons dochter Keesje.

Yvon lijkt nog lang niet te stoppen met Boer Zoekt Vrouw. ‘Ik denk niet dat ik hiermee kan stoppen. Dit is mijn leven. En als het niet op televisie is, dan gaan we er toch gewoon mee door’, zegt zij lachend. Dat is heel goed nieuws voor alle trouwe kijkers en fans van het programma, maar ook voor de boeren/boerinnen die vrijgezel zijn. 😉

Bron en Beeld: Instagram Boer Zoekt Vrouw Official

Delen

Meer over Yvon Jaspers

WHAT?! Yvon Jasper shockeert volgers met heftige bekentenis
WHAT?! Yvon Jasper shockeert volgers met heftige bekentenis
WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers
WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers