ANP 100%NL Magazine Yvonne Coldeweijer
Zie ook:
Delen

Yvonne Coldeweijer zet dít prachtige appartement te koop!

Benieuwd naar het appartement van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer? Haar moderne stulpje staat te koop en is hier te zien

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is een Nederlandse presentatrice, zangeres, actrice en youtuber. Yvonne is jarenlang bekend geweest onder de naam Keet! Zij was toen namelijk het gezicht van het Nederlandse kinderprogramma RTL Telekids. Momenteel deelt zij roddels via haar eigen Instagram- en YouTube-kanaal.

Binnenkijken bij Yvonne

Inmiddels woont Yvonne Coldeweijer alweer een tijdje met haar gezin in een herenhuis in Muiden. Maar daarvoor woonde ze in Amsterdam. Het voormalige tweekamerappartement van Yvonne is in Amsterdam Oost. Het appartement is niet zo lang geleden opgeleverd en dat zie je. Alles ziet er netjes, strak en modern uit. Het huis heeft een moderne leefkeuken, een prachtige badkamer en een eiken parketvloer, wat het huis een warme uitstraling geeft.

Indeling appartement

De woning is met een oppervlakte van 58 vierkante meter niet groot, maar dat is typisch voor Amsterdam. Het huis heeft twee kamers: een slaapkamer en een badkamer. Er is ook voldoende buitenruimte dankzij het balkon en het dakterras, die een prachtig uitzicht over de stad bieden.

Benieuwd naar het appartement? Je ziet het hier.

 

Bron en Beeld: Bekende buren, Funda. Header beeld: ANP Yvonne Coldeweijer

Delen