100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Zó zag zanger Joost Klein er vroeger uit

Joost is volop in het nieuws en iedereen weet hoe hij er vandaag de dag uitziet, maar ben jij benieuwd naar Joost als kleine jongen? Wij delen een te schattige foto.

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band hij hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands werd vorig jaar zomer razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit hun dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, hij is ook België en Duitsland aan het veroveren!

Nederland vertegenwoordigen

Joost zal Nederland dit jaar vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. De zanger is al maanden door het dolle en heel Nederland heeft weken moeten wachten op het nummer waarmee hij ons land gaat vertegenwoordigen. Gisteren presenteerde Joost zijn nummer tijdens een speciale en eenmalige live-uitzending van De Middag/Avondshow met Arjen Lubach.

Kleine Joost

Joost is momenteel één van de meest besproken Nederlanders en iedereen weet hoe hij er vandaag de dag uitziet. Met zijn blonde lokken, zwarte bril, typische kleding en gekleurde tand, valt hij heel erg op tussen alle andere mensen.

Wij hebben wat foto’s uit Joost zijn jeugd gevonden. Hij poseert op de eerste foto met zijn vader en dat maakt het een hele verdrietige foto. Joost is zijn vader op jonge leeftijd verloren. Het liedje Europapa is dan ook een eerbetoon aan zijn vader…

Benieuwd hoe Joost er vroeger uitzag? Je ziet hieronder wat foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Joost Klein

Delen

Meer over Joost Klein

Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
Lees alle artikelen over Joost Klein