100%NL Magazine Rico Verhoeven
Zie ook:
Delen

ZIEN: De zonnige liefdesvakantie van Rico Verhoeven!

Samen met zijn vriendin Naomy geniet Rico Verhoeven van een zonnige liefdesvakantie!

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is wereldkampioen kickbockser. Menig kickboksfans smullen van de matches tussen Rico en Badr Hari. Helaas voor de fans zit er een rematch tussen de twee kemphanen voorlopig niet in. Rico vertelde hier destijds over op radio NPO1: ‘Het is niet realistisch om nog een keer vechten als hij zijn wedstrijden continu blijft verliezen. Dan wordt het een heel lastig verhaal. Je kunt iemand die alles verliest niet tegenover iemand zetten die alles wint. Dat slaat nergens op.’

Na een relatie van 13 jaar maakten Rico en Jacky Duchenne in februari 2020 bekend uit elkaar te gaan. Het stel kreeg samen drie kinderen: dochters Mikayla en Jazlynn en zoontje Vince. Voor Rico staan zijn kinderen altijd op de eerste plaats en hij brengt dan ook veel tijd met hen samen door. Leuke foto’s van zijn kinderen zie je hier.

Nieuwe liefde

Het duurde niet lang voordat Rico Verhoeven opnieuw verliefd werd, na de breuk van zijn ex Jacky. Lange tijd gingen de geruchten rond dat hij zijn hart zou hebben verloren aan Yolanthe, maar dat bleek niet waar. Naomy van Beem is degene die het hart van Rico sneller laat kloppen. Net als Rico heeft Naomy een grote passie voor sport, ze is dan ook personal trainer.

Sinds de twee samen zijn genieten ze volop van elkaar en kunnen ze niet van elkaar afblijven.

Zonnige liefdesvakantie

Op dit moment zijn de twee tortelduifjes heerlijk aan het genieten van een zonnige liefdesvakantie. Zon, zee, strand én de liefde! Rico en Naomy stralen op de video die Rico deelt via zijn Instagram.

Ook Naomy deelt op haar Instagram een kleurrijk vakantiekiekje. In een prachtige opengesneden jurk steelt ze de show! Rico vindt haar prachtig en schrijft onder de foto ‘She shines like a…’.

Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven