100%NL Magazine Karin Bloemen
Zie ook:
Delen

ZIEN: dít is de leuke dochter van Karin Bloemen

Naast zangeres en cabaretière, is Karin Bloemen moeder. Op Instagram post zij een prachtige foto van haar jongste dochter.

Gezin Karin Bloemen

Samen met haar man Marnix Busstra heeft Karin twee dochters, Elaine en Iona. Iona is de jongste van de twee meiden. Daarnaast droeg Karin ook de zorg van haar neefje Gerben. Hij is de zoon van Annelies, de zus van Karin. Zij overleed in 1989 na een brand. Twee van de drie kinderen van Annelies kwamen hier ook om. Annelies was getrouwd met de stiefvader van Karin en haar zusjes. Zij zijn ook misbruikt door de stiefvader toen hij nog een relatie had met hun moeder. Een complexe familiegeschiedenis dus.

Naast dat Annelies is overleden, heeft Karin in 2014 ook haar jongste zusje Inge verloren. Inge leed aan epilepsie en overleed onverwachts op 48-jarige leeftijd. Ze laat haar man John en zoon Jurre achter.

Eind 2019 werd Gerben vader van Nova en werd Karin voor het eerst oma. De trotse en blijde oma mocht Nova voor het eerst vasthouden.

Dochter Iona

Op Instagram post Karin een prachtige foto van haar jongste dochter Iona. Op de foto draagt zij een gehaakt topje, van haar moeders hand! Bij de foto schrijft Karin: ‘Kijk nou toch eens hoe beeldig….M’n eigen dochter Iona in m’n gehaakte topje…Wat ben ik toch trots.’ Iona heeft prachtige blonde krullen en lijkt sprekend op haar moeder. Wat een mooie meid!

Dat vinden ook de volgers van Karin. Zo schrijft iemand ‘Zo mooie meid lijkt sprekend op d’r moederke’ en ‘Ik dacht als eerste dat jij het zelf was. Plaatje’.

Benieuwd naar de leuke dochter van Karin? Je ziet het hieronder

https://www.instagram.com/p/Cbeo7H0qteG/?utm_source=ig_web_copy_link

Haakboek

Vorig jaar stond Karin met haar dochter en zusjes op de foto voor het haakboek dat ze heeft uitgebracht. Haken à la Bloemen is vanaf 10 oktober vorig jaar te verkrijgen. In het haakboek staat er bij elk patroon een duidelijke uitleg met stappenfoto’s en haakschema’s.

Bron en Beeld: Instagram Karin Bloemen.

Delen

Meer over Karin Bloemen

WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN'ers
ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN’ers
Lees alle artikelen over Karin Bloemen