100pmagazine_ellenhoog
Zie ook:
Delen

ZIEN: dochtertje Ellen Hoog is nu al een hockeyster in de dop!

Jong geleerd is oud gedaan! Het dochtertje van oud-hockeyster is nu al een atlete in de dop! Vooral het juichen gaat haar al supergoed af. Wat een enthousiasme!

Gezin Ellen Hoog

Ellen en Kelvin zijn de trotse ouders van dochter Bowie. Binnenkort komt daar dus nog een kleintje bij, want Ellen is in verwachting van haar tweede kindje. Op Instagram deelde zij onlangs een prachtige foto samen met haar gezin, waarin dochter Bowie een foto van de echo vasthoudt.

Bowie lijkt overigens precies op haar moeder. Ellen deelt wel vaker foto’s van haar dochter. Een echte hartendief!

Hockeyster in de dop

De liefde voor hockey wordt Bowie nu al met de paplepel ingegoten. Op Instagram post mama Ellen een hilarische video van haar kleine meid. Na het slaan van de bal met haar stick, die overigens perfect over het lijntje rolt, rent Bowie als een échte atlete juichend, met haar armpjes in de lucht, over het veld. Te schattig! Bij de video schrijft Ellen ‘Juichen is net zo belangrijk als het scoren zelf toch? #vliegtuigje #prachtigegoal #waitforit.’

Benieuwd naar de leuke video? Je ziet het hier.

Op Instagram stromen de reacties binnen. Ook van vrienden én oud-hockeyster Naomi van As, die schrijft ‘Kijk en dan precies op die natte plek op het veld gaan liggen….Lekker Bosteintje’. Ook schrijft een volger ‘Dwars door het midden. Zo scoren alleen de allerbesten!’

Hartsvriendinnen

Ellen en Naomi van As zijn allebei ex-hockeyinternationals én vriendinnen voor het leven. Beiden zijn moeder van een prachtige dochter. Naomi heeft dochter Kae samen met Sven Kramer en Ellen Hoog heeft dochtertje Bowie samen met Kelvin de Lang. En gelukkig kunnen de twee kleine dametjes het ook heel erg goed met elkaar vinden! Je ziet de leuke foto’s van de vriendinnen hier.

Bron en beeld: Instagram Ellen Hoog.

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’
Lees alle artikelen over Ellen Hoog