100%NL Magazine Danny Froger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Gezin van Danny Froger geniet in Disneyland!

Lieve dochter Fallon kijkt haar ogen uit in Disneyland Parijs!

Fallon Froger

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders, toen werd hun prachtige dochter Fallon geboren! Vanaf moment één is Fallon het oogappeltje van haar ouders en wordt ze natuurlijk op handen gedragen. Op social media delen Danny en Ann Dominique dagelijks de leukste video’s en foto’s van hun kleine meid. En wat ons gelijk opvalt is dat Fallon er altijd tiptop uitziet! Het is nu al een kleine diva, té schattig. Naast Fallon hebben Danny en Ann Dominique ook nog hond Sjaak. Sjaak en Fallon zijn vriendjes voor het leven. De twee worden dan ook wel vaak liefkozend ‘Broer en Zus’ genoemd door Ann Dominique.

Grote zus

Prachtig nieuws voor Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Froger. Zij verwachten binnenkort een tweede kindje! Danny en Ann Dominique maken het mooie nieuws bekend op Instagram. Bij een prachtige foto van hun dochter Fallon schrijven ze ‘We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus! We kunnen echt niet wachten!’ Op de foto die zij plaatsen houdt hun dochtertje Fallon een bordje in haar handen met daarop geschreven ‘Hoera! Ik wordt grote zus!’

Disneyland Parijs

Na het aangekondigde babynieuws hebben ze de koffers gepakt en zijn ze heerlijk wat Quality time aan het hebben in Disneyland. Fallon kijkt haar ogen uit!. Ann Domique deelt een te schattige foto samen met dochter. Daarbij schrijft ze: ‘My little Minnie Mouse’, Zijn ze niet te schattig samen? Wij wensen ze in ieder geval veel plezier toe!

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram Ann Domique

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger