Juvat 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Juvat Westendorp zet schaar in lange lokken

Voor Juvat werd de warmte in combinatie met zijn lange haar iets teveel deze dagen. Een bezoek aan de kapper heeft hem een flinke make-over gegeven.

Warmte

Juvat Westendorp zorgt er tussen de hittegolf van afgelopen dagen even voor dat zijn volgers het nog warmer krijgen. Zelf was hij klaar met zijn lange haar, waar hij het deze dagen alleen maar warmer van kreeg. Op Instagram plaatst de acteur een filmpje waarbij hij laat zien dat de schaar in z’n lange lokken gaat. Hoewel je in eerste instantie misschien denkt dat hij er alleen wat puntjes afknipt, laat hij in de video’s daarna zien dat hij echt voor een korte coupe gaat. ‘ALLES ERAF. (Swipe )En dit keer echt. Met een nieuwe film in gedachten én met die INTENSE hitte dat leidde tot een zeer bezweet vies plakkerig hoofd dacht ik vanmorgen… ah joh, doe eens gek. En gek hebben we gedaan. Zonde of niet ?’, schrijft hij onder de video. Dit is niet de eerste keer dat Juvat voor een kort kapsel kiest. Zo’n twee jaar geleden knipte hij er voor het eerst zo’n groot stuk af en daar schrokken zijn volgers best wel van. Wij moeten toegeven dat ook dit kapsel hem enorm goed staat.

Filmhunk

Voor Juvat’s volgers maakt het waarschijnlijk niet uit of hij zijn haar lang of kort heeft. Voor hun blijft het dé filmhunk in alle Nederlandse films. ‘Ik was al verliefd op je. Maar nu. Allemachtig. fietvieeeuwwww’, ‘Strak en fris!! Je kan alles hebben maar dit vind ik het mooist!’ en ‘Wel zonde maar jij kan alles hebben’, zijn wat reacties op de video’s en foto’s. Wie weet kiest Juvat er in de winter weer voor om zijn haren lang te laten groeien.

https://www.instagram.com/p/ChM_zAaKrG1/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Juvat Westendorp.

Delen