100pmagazine_kjeldnuis_ANP
Delen

ZIEN: Zoontje Kjeld Nuis supertrots op zijn papa

8 februari pakte schaatser Kjeld Nuis olympisch goud op de 1500 meter op de Winterspelen in Beijing! Zijn zoontje Jax is supertrots op zijn stoere papa!

Goud

Nog maar twee dagen en dan zitten de Winterspelen in Bejing er alweer op. Topschaatser Kjeld Nuis kan trots zijn op zichzelf, want hij heeft een topprestatie afgeleverd op de Winterspelen in Beijing. De topatleet pakte namelijk goud op de 1500 meter! In 2018 veroverde Kjeld ook al goud op de 1500 meter in PyeongChang.

Trots

Zijn zoontje Jax is dan ook supertrots op zijn papa. Op Instagram post Kjeld een té lieve foto van zijn zoontje Jax die op de foto dezelfde pose aanneemt als zijn vader in Beijing. Bij de foto schrijft Kjeld: “Dat jij trots bent maakt mij trots. Tot snel!”

Volgers reageren enthousiast op de leuke post. Zo schrijft iemand: “Aaah hoe mooi is dit! En natuurlijk is hij ontzettend trots op zijn papa”. Ook schrijft iemand: “Goud waard”. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Nog even en dan kan Kjeld zijn zoontje weer in zijn armen sluiten!

Benieuwd naar de post? Je ziet hem hieronder:

 

Zoontje Jax

Jarenlang had Kjeld Nuis een relatie met Jill de Robles. Het stel kreeg samen een zoon: Jax. De kleine man is de grootste trots van Kjeld. Helaas werd twee jaar na de geboorte van Jax bekend dat Jill en Kjeld uit elkaar waren. Inmiddels zijn er alweer wat jaren voorbij en is de kleine Jax uitgegroeid tot een hele knul! Afgelopen september vierde Jax zijn vijfde verjaardag.

Vriendin Joy Beune

De veelbesproken breuk tussen Kjeld en Jill werd nog een tandje heftiger nadat kort na de breuk bekend werd dat Kjeld opnieuw een relatie zou hebben, dit keer met schaatster Joy Beune.

Bron: Instagram Kjeld Nuis | Beeld: ANP

Delen