100%NL Magazine Loiza Lamers

ZIEN: Loiza Lamers zet volgende stap in relatie

Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg hebben een grote stap gezet in hun relatie. Op Instagram deelt ze het geweldige nieuws.

Openhartig over liefdesleven

In haar Videoland-documentaire Altijd al Loiza, die in oktober 2021 verscheen, vertelde Loiza voor het eerst openhartig over haar liefdesleven. Ze gaf aan in het verleden verdrietig te zijn geweest om het feit dat ze de ware nog niet was tegengekomen, maar daar is gelukkig veel verandering in gekomen. Loiza is namelijk smoorverliefd op de Amsterdamse Jelle Ploeg. Dit maakte ze een tijdje terug bekend met een kussende foto op Instagram.

Samenwonen

Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg hebben een grote stap gezet in hun relatie. De twee hebben namelijk een huis gekocht samen! Het model deelt het heugelijke nieuws op Instagram. Daarbij zegt ze: ‘The next chapter…Ons leven samen is vanaf het eerste moment een feestje en liefdevol avontuur… En vanaf vandaag mogen wij dit avontuur voortzetten, want wij hebben samen een huis gekocht! Dankbaar voor dit moment en voor jou.’ Wij wensen de tortelduifjes veel geluk met hun nieuwe avontuur.

Bron en Beeld: Instagram Loiza Lamers