ZIEN: Vrouw Martijn Krabbé deelt romantische foto van hen samen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Vrouw Martijn Krabbé deelt romantische foto van hen samen

Martijn Krabbé straalt op een romantische foto met zijn geliefde Deborah. Het stel is zo te zien nog helemaal in de wolken!

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Hij staat voor velen vooral bekend als presentator van “The Voice of Holland” en “Kopen Zonder Kijken”. Maar naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken heeft Martijn ook een grote liefde voor zijn vrouw Deborah. Het stel is in 2019 getrouwd. Samen zijn ze dolgelukkig met een gezin van 6.

Kinderen

Uit een eerdere relatie met Amanda Beekman kreeg Krabbé 4 kinderen: Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles. Op zijn Instagram deelt hij vaak prachtige foto’s van het gezin. Een paar jaar geleden deelde Martijn nog een hele lieve foto van zijn dochter Jasmijn waarbij ze spre-kend op zangeres Maan lijkt! Ben je benieuwd naar die foto? Die zie je hier.

Romantische foto

Een paar weken geleden deelde Deborah op de verjaardag van haar geliefde Martijn een romantische foto. Ze schreef hierbij: “Helaas ben je dit jaar maar 23 uur jarig, maar wel 23 uur met mij!”. Wat fijn om het stel nog zo gelukkig te zien! De liefde spat er van af. Je ziet de foto hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Deborah

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb'
Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb’
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.'
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: ‘Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.’
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé