100%NL Magazine Nikkie de Jager
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nikkie de Jager compleet verrast met groot vrijgezellenfeest

De bruiloft lijkt er nu eindelijk aan te komen, dus een uitbundige vrijgezellendag was ook te verwachten. Toch waren Nikkie en Dylan compleet verrast.

Bruiloft

Nikkie de Jager is in 2019 al ten huwelijk gevraagd door haar verloofde Dylan, maar door de coronacrisis die volgde, is een grote bruiloft er nog niet van gekomen. Als wij Nikkie een klein beetje lijken te kennen, wordt het feest namelijk wel heel groots gevierd, vol glitter en met heel veel mensen om haar heen die haar liefhebben. De bruiloft lijkt er nu aan te komen en daarom verraste zowel Nikkie als Dylan’s vrienden hun met een groot vrijgezellenfeest. Iets wat zij totaal niet zagen aankomen.

Vrijgezellendag

De visagiste en haar vriend hadden verwacht dat zij afgelopen vrijdag werden meegenomen door Nikkie’s manager, om ergens chique te gaan eten. Niets bleek minder waar, want de twee werden verrast door een grote groep vrienden die hun al met een drankje in de hand stonden op te wachten. ‘Als ik deze foto zie word ik helemaal emotioneel’, schrijft zij bij de foto. In haar Instagramstory plaatst Nikkie nog wat foto’s, waarop duidelijk te zien is dat zij de ‘bride’ en ‘bride to be’ is. ‘Ik zal dit weekend nooit vergeten’, schrijft zij onder de laatste foto.

Aanzoek

Het aanzoek, dat Nikkie in 2019 dus al kreeg, was onwijs romantisch. Samen at het stel in een bijzonder restaurant in een grot, in Puglia. Dylan maakte eerst wat foto’s van Nikkie op de trap en vroeg Nikkie vervolgens een foto van hem te maken. Terwijl hij haar vroeg iets uit haar tas te pakken, ging hij op zijn knieën zitten en vroeg hij haar ten huwelijk. Een magisch moment op een magische locatie dus.

Benieuwd naar de foto’s die Nikkie deelde? Je ziet ze hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Nikkie de Jager

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager