100%NL Magazine Pip Pellens
Zie ook:
Delen

ZIEN: Pip Pellens showt babybuik én maakt geslacht baby bekend

Pip maakte kortgeleden bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje en nu showt zij haar babybuik met alle volgers. Pip straalt!

Pip Pellens

Pip Pellens is een Nederlandse actrice die vooral bekend is geworden door haar rollen in verschillende Nederlandse televisieseries. Pip speelde onder andere in de series als ‘SpangaS’ en ‘Flikken Maastricht’.

In 2014 deed Pip mee aan het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’ samen met haar vriend Pim Wessels. Ze behaalden de finale en eindigden op de tweede plaats. Inmiddels zijn Pip en Pim een gelukkig getrouwd stel!

Zwanger

Kortgeleden maakte Pip Pellens bekend dat zij en Pim in verwachting zijn van hun eerste kindje. ‘Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje. Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes’, schreven zij op Instagram.

Babybuik

Het stel geniet momenteel van een heerlijke citytrip in New York. Op Instagram deelt Pip wat foto’s met haar volgers en op de eerste foto is haar babybuik duidelijk zichtbaar. Verder deelt zij wat leuke kiekjes die zij schoot in ‘The city that never sleeps’. Bij iedere foto geeft Pip een omschrijving van wat er te zien is. ‘1. Door al dat lopen wordt mn buik wel echt een stuk dikker. En ‘s avonds beweegt ze er op los’, schrijft Pip over de eerste foto. Hier lijkt zij te verklappen wat het geslacht van de baby wordt: een meisje. Wat een geluk!

https://www.instagram.com/p/CtG91DLLAf3/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Pip Pellens.

Delen