100pmagazine_rubenvandermeer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ruben van der Meer deelt oude foto met volle haardos

We kennen Ruben van der Meer (51) natuurlijk allemaal als grappenmaker pur sang. Deze komiek en acteur is uiteraard niet altijd kaal geweest, maar bezat vroeger een volle, weelderige haardos!

Ruben van der Meer kennen we natuurlijk allemaal als de grappige komiek en acteur. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan De Lama’s. Over zijn privéleven zie je niet heel veel in de media. Toch plaatste hij nu een hele leuke foto met zijn vrouw op Instagram en hebben we een mooie foto gevonden van zijn hele gezin!

Wilde haren

Op Instagram deelt Ruben een foto uit de oude doos. Opmerkelijk aan de foto is, dat hij daarop te zien is met prachtige, lange, blonde krullen! ‘Toen ik nog wilde haren had’ schrijft Ruben bij de foto uit de oude doos. Ook zo benieuwd hoe Ruben er vroeg altijd uitzag mét een haardos waar je u tegen zegt? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CcQdGBRM00U/?utm_source=ig_web_copy_link

De foto uit de oude doos kan op veel reacties rekenen. Zo schrijft Jan Versteegh ‘Die zag ik even niet aankomen’ en actrice Ilse Warringa schrijft ‘Haha geweldig!

Bron en Beeld: Instagram Ruben van der Meer.

Delen

Meer over Ruben van der Meer

Ruben van der Meer en Gordon: 'Wij moeten jullie wat vertellen'
Ruben van der Meer en Gordon: ‘Wij moeten jullie wat vertellen’
Zo zien de beeldschone vrouw en dochters van Ruben van der Meer eruit!
Zo zien de beeldschone vrouw en dochters van Ruben van der Meer eruit!
Lees alle artikelen over Ruben van der Meer