ZIEN: Vier de vriendschap met je huisdier tijdens dit te gekke evenement!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Vier de vriendschap met je huisdier tijdens dit te gekke evenement!

Vier het geluk dat jouw viervoeter brengt op de Vitakraft Pets’ Experience op zaterdag 17 september!

Vitakraft Pets’ Experience: Hét event voor viervoeter en baasje

Zet jouw kat of hond elke dag opnieuw het huis op stelten? Haalt je pestkop soms het bloed onder je nagels vandaan? En brengt hij/ zij stiekem een glimlach op je gezicht? Je huisdier brengt zoveel vreugde met zich mee. Het is iets bijzonders, de vriendschap tussen jou en je huisdier. Vier het geluk dat jouw viervoeter brengt op de Vitakraft Pets’ Experience op zaterdag 17 september!

Hier wil jij als huisdierbaasje natuurlijk bij zijn! Je mag zelfs je huisdier meenemen naar dit evenement. Dit jaar staat in het teken van de hond en de kat. Voor baasje, hond of kat zijn allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Van workshops tot demonstraties en van lezingen tot leuke spellen, voor iedereen is er iets leuks te beleven!

Wat valt er te beleven?

Jij wil toch ook weten wat jouw huisdier gelukkig maakt? Dat kun je onderzoeken tijdens de diverse workshops of interessante denkspellen. De verschillende demo’s over hondensporten laten je ontdekken welke sport het beste bij jullie past. Geluk bestaat uit liefde, gezondheid en plezier maken. Dit is precies waar Vitakraft Pets’ Experience voor staat. Hier vieren we de bijzondere band met je hond of kat en jullie onvoorwaardelijke liefde.

Heerlijk relaxen

Aan ontspanning is ook gedacht. Op het Vitakraft Pets’ Experience event kun je genieten van de gezelligheid en nieuwe huisdierbaasjes leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Aan jouw trouwe viervoeter is natuurlijk gedacht! Ook voor je huisdier kun je een heerlijk hapje vinden.

Waar vieren we de vriendschap tussen jou en je huisdier?

In Barneveld op het Van Dieren Ontdekpark. De perfecte locatie waar alles samen komt. Kom naar Barneveld en geniet samen met je huisdier en familie van deze geweldige dag.

Ben je benieuwd naar dit event? Klik hier voor meer informatie.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft

Delen