header_dannyfroger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Vriendin Danny Froger showt haar prachtige babybuikje!

Ann Dominique, de bloedmooie vriendin van zanger Danny Froger is inmiddels 20 weken zwanger van hun tweede kindje. Op Instagram post ze prachtige foto's samen met dochtertje Fallon.

Danny Froger en Ann Dominique

In het gezellige Huizen vinden we de prachtige woning van Danny Froger. Samen met zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique en té schattige dochter Fallon woont Danny hier met veel plezier.

Een paar jaar geleden kocht Danny de woning voor €325.000. Voor dit geld heeft hij een ruime eengezinswoning met vier slaapkamers en een badkamer. De woning heeft drie verdiepingen, een luxe open keuken en een tuin!

Fallon

Binnenkort is Fallon niet meer het enige oogappeltje in huize Froger, want er is nog een baby onderweg! Dit leuke nieuws maakten Danny en Ann Dominique een tijdje geleden bekend door een paar te lieve foto’s op Instagram te plaatsen.

Geslacht tweede kindje

Een paar weken geleden onthulden Danny en Ann Dominique samen met de kleine Fallon het geslacht van het tweede kindje. Samen prikten ze de ballon door en jawel: Fallon krijgt een zusje! Danny en Ann Dominique zijn natuurlijk helemaal door het dolle heen met dit mooie nieuws!

20 weken zwanger

Inmiddels is Ann Dominique 20 weken zwanger. Op Instagram post zij twee prachtige foto’s, waarop zij samen met haar schattige dochtertje Fallon te zien is. Ann Dominique is prachtig zwanger. Wat een beauty!

https://www.instagram.com/p/Cd5mqYUsM2I/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten en Danny Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger