Dennis Weening, gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Vrouw Dennis Weening laat van zich horen na operatie

‘Deze strijder heeft vanmorgen haar operatie gehad en alles is goed gegaan,’ schrijft de presentator bij een foto van zijn vrouw op Instagram.

Vakantie in Bali

Begin deze maand werd duidelijk dat de reis naar Indonesië anders uitpakte dan gedacht. Stella Weening, de vrouw van Dennis Weening liep een ‘verschrikkelijke’ hernia op na een bergwandeling op het eiland Bali. Het was zelfs zo ernstig dat Stella niet meer kon lopen en zitten.” Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Wat is dit toch verschrikkelijk kut, want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien”, liet Dennis eerder via Instagram weten.

Operatie

Maandag mocht Stella het ziekenhuis in Bali verlaten om geopereerd te worden in Nederland. ‘Yes ik mag naar huis! Met pijnstillers (extra sterke) en een brace om m’n rug voor het lopen en zitten wanneer dat moet. Halleluja voor businessclass, kan ik lekker liggen en slapen’, schreef ze op Instagram. Gister liet Dennis weten dat de operatie goed is gegaan. ‘Alle liefde voor Stella en respect voor al die andere mensen die er nog mee te kampen hebben. Is écht geen grap’, laat hij weten. Ook Stella liet van zich horen. “Hoi ben er weer”. Hopelijk is de operatie voorspoedig verlopen. “Arts nog niet gesproken…”, schrijft ze bij de foto.

https://www.instagram.com/p/ChDGcjTtl5x/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening

Delen

Meer over Dennis Weening

VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening