ANP 100%NL Magazine Lorette Schrijver
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo zag Loretta Schrijver er vroeger uit

De blonde presentatrice ziet er altijd al mooi en stralend uit. Wat leuk om deze foto's van vroeger terug te zien.

Loretta Schrijver

Loretta Schrijver, wie kent haar niet. De goedlachse presentatrice kennen we natuurlijk allemaal van Koffietijd. Het programma dat zij al jaren heeft gepresenteerd met onder andere Quinty Trustfull. Niet alleen daarvan is Loretta bekend, want zij presenteerde vroeger al verschillende nieuwsprogramma’s. In 1989 verscheen Loretta voor het eerst op tv.

Tegenwoordig is Loretta ook iedere vrijdagavond te zien, tijdens de afleveringen van The Masked Singer. Samen met collega juryleden Carlo Boszhard, Gerard Joling, Buddy Vedder en Monica Geuze probeert zij te raden wie in welk spectaculair kostuum zit.

Vroeger

Het is altijd leuk om terug te zien hoe presentatoren of presentatrices er vroeger uitzagen. Sommige zijn niet meer te herkennen en sommige lijken er nog sprekend op. Loretta is flink wat veranderd, maar wij herkennen haar nog steeds op alle foto’s. Logisch natuurlijk, want tussen haar televisiedebuut en vandaag zitten heel wat jaren. Wij hopen dat Loretta nog lang op tv te zien is, want zij doet het zo leuk!

Benieuwd naar Loretta in haar jongere jaren? Je ziet de foto’s in de link hieronder.

Zó zag presentatrice Loretta Schrijver er vroeger uit

Bron en Beeld: ANP, Vriendin

Delen