100%NL Magazine Geert Wilders
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zó ziet de vrouw van Geert Wilders eruit

Heel Nederland kent Geert Wilders en al helemaal na zijn 'monsterzege' eind vorig jaar. Benieuwd wie zijn vrouw is? Lees dan snel verder!

Geert Wilders

Geert Wilders is een Nederlandse politicus. Hij is partijleider van de Partij voor de Vrijheid (PVV). Namens deze rechtse partij is hij al jaren fractieleider in de Tweede Kamer.

Geert Wilders heeft eind 2023 de verziekingen gewonnen met 37 zetels. Dat betekent dat de PVV met 20 zegels omhoog is gegaan en dat is echt ongelooflijk veel. Een lange tijd was het stil rondom de Tweede Kamer, maar er is eindelijk witte rook vanuit de formatiekamer. De PVV, VVD, NSC en BBB slaan de handen ineen en vormen een nieuw kabinet.

Vrouw Geert Wilders

Geert wordt door veel Nederlanders gesteund in alles wat hij doet en zegt en dat heeft hij vorig jaar teruggezien in de hoeveelheid mensen die op hem stemden. Er is één iemand die hem áltijd door dik en dun steunt en niet van zijn zijde wijkt en dat is zijn Hongaarse vrouw Krisztina Wilders. Het stel is al meer dan 30 jaar getrouwd en zij hebben geen kinderen. Geert en Krisztina focussen zich liever op hun carrière.

Benieuwd hoe Krisztina Wilders eruitziet? Klik dan op deze link voor wat foto’s.

Bron en Beeld: Flair.nl en Instagram Mylo.vdm

Delen